1-1 rådgivning

Jeg tilbyder professionel coaching og rådgivning. Jeg tilbyder to typer af coaching/rådgivning:

Et personligt forløb med fokus på personlig effektivitet og arbejdsvaner. Jeg hjælper dig med at identificere årsagerne til, at du har for travlt og styrker dig i at lægge strategier og tage de nødvendige skridt til at få ryddet op i opgavemængden, prioritere og fokusere. Et personligt effektivitetsforløb varer typisk 3-5 sessioner

Et afklarende coachingforløb, der kan hjælpe dig, der har behov for afklaring, ny retning og handling. Coaching er en professionel samtale i en fortrolig atmosfære – jeg er specialiseret i organisatorisk coaching, men samtalen kan godt tage afstikkere til privatsfæren.

Min baggrund og erfaring

Jeg er uddannet og certificeret coach med udmærkelse fra den 1-årige coachuddannelse fra Attractor/Rambøll (2012). Uddannelsen er akkrediteret af EMCC på Senior Practioner Level og akkrediteret på et niveau svarende til 10 ECTS point på Masterniveau. Jeg bruger det systemiske og anerkendende tankegrundlag når jeg coacher, og samtidig trækker jeg på min erfaring fra undervisning af hundredvis af kursusdeltagere, min erfaring som leder og ikke mindst fra de værktøjer, jeg ved virker.

Coachingen vil med mindre andet er aftalt foregå i coachinglokaler på Frederiksberg.

Kontakt mig for at høre nærmere.