68 RÅD TIL HJEMMEARBEJDET er bogen til dig, der arbejder hjemme – uanset om det er dagligt eller blot et par dage om ugen. Her får du gode råd til at tage hånd om de ting, der ikke virker for dig på hjemmearbejdspladsen, så manglende motivation kan blive til tårnhøjenergi og masser af arbejdsglæde.

Ingen frokostordning, ingen til at give dig et skulderklap, ingen at ’smalltalke’ med. At arbejde hjemme er ikke altid lige let. Til gengæld har du kun 17 skridt ud til kaffemaskinen, er fri for transport, har ro til fordybelse, bliver sjældent forstyrret og du kan sidde i joggingtøj og bruge dit eget badeværelse.

At arbejde hjemmefra kan være vejen til et lykkeligt arbejdsliv, men er du ikke opmærksom på faldgruberne kan det gå ud over din effektivitet, motivation og arbejdsglæde. Bogen er baseret på interviews og spørgeskemaundersøgelser blandt medarbejdere der på godt og ondt har gjort sig erfaringer med at arbejde hjemmefra. Den indeholder 68 konkrete råd om alle aspekter af hjemmearbejdet lige fra hvordan du indretter arbejdspladsen, husker pauser, planlægger arbejdet, får tingene gjort til hvordan du får opfyldt dine behov for social kontakt og anerkendelse.