Om Line

Jeg hedder Line Ullmann og jeg hjælper medarbejdere, ledere, teams og virksomheder med at blive mere effektive. Mit job som passioneret underviser og rådgiver er at lære dig de metoder, der kan gøre dig mere effektiv, fokuseret og ikke mindst glad. Og træfsikker, når det gælder resultater.

At blive mere effektiv handler derfor ikke kun om at skære væk. Det handler mere om at få plads til det væsentlige. Til det som skaber et godt arbejdsliv. Til det som sikrer, at du og virksomheden når sine mål. Planlægning og struktur handler nemlig også om at frigive plads til spontane muligheder, til at være kreativ og innovativ – og yes… til det sjove.

Min erfaring siger mig, at når vi oplever vi har for travlt eller føler os overvældede af opgaver, er i det som regel ikke kun, fordi der er for meget at lave. Som oftest skyldes det også en grundlæggende fornemmelse af, at vi bruger tiden på det forkerte. En fornemmelse jeg kun kender alt for godt fra mig selv og som jeg derfor har lært at tage dybt seriøst og handle på.

Der kan være flere indgangsvinkler til at øget effektivitet. Derfor laver jeg kurser der adresserer udfordringerne fra flere vinkler.

  • Personlig planlægning og effektivitet – hvis det er dig selv og dine arbejdsvaner, der har brug for at blive mere fokuserede
  • Facilitering og mødeledelse med effekt – hvis det er møderne og mødekulturen, der tapper dig, teamet eller måske hele virksomheden for energi
  • Kollegasparring og coaching – hvis dialogerne i virksomheden skal skabe resultater fremfor bare at være der
  • Succesrig og effektiv konflikthåndtering – hvis det er konflikter, der dræner i stedet for at skabe drive og udvikling

Erfaring og uddannelse

Jeg har trådt mine studentersko (som nyuddannet Cand. Merc. HRM) i et amerikansk konsulenthus, men strøg kort efter videre til en af mastodonterne i uddannelsesbranchen, hvor jeg har beskæftiget med mig med stort set alle emner inden for uddannelse, kurser, konferencer – først som projektleder, siden som teamleder (eller såkaldt sektionsleder) for et team af topdygtige faglige medarbejdere. Den røde tråd fagligt såvel som personligt har været læring – og en søgen efter essensen.

I 2013 tog jeg den fulde konsekvens af den søgen. Jeg sagde mit gode trygge lederjob op og etablerede min egen kursusforretning – for at beskæftige 100 % med det jeg brænder for: Effektive arbejdsvaner. Med alt hvad dertil hører.

Mine første erfaringer som professionel underviser gjorde jeg i 2005 på et akademikursus i Human Resource Management. Det gik godt – og det var sjovt.

Jeg har undervist ledere og medarbejdere fra brancher så forskellige som energibranchen, mediebranchen, universiteter, spildevand, internetleverandører, ejendomsselskaber, maskinfabrikanter, kommuner og statslige virksomheder og mange andre.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en kandidatgrad i Human Resource Management fra CBS, en lederuddannelse samt et hav af kurser (man er vel miljøskadet) og senest har jeg uddannet mig som certificeret coach med udmærkelse fra den 1-årige coachuddannelse fra Attractor/Rambøll (2012). Uddannelsen er akkrediteret af EMCC på Senior Practioner Level og akkrediteret på et niveau svarende til 10 ECTS point på Masterniveau.

Når jeg ikke er på farten for at holde kurser eller sidder og nørder med faglig fordybelse holder jeg til i huset i Græse Bakkeby ved Roskilde Fjord sammen med 3 mandfolk på henholdsvis 10, 13 og 44 år.

For fuldt cv på LinkedIn →