Denne bog lærer dig at sige nej til opgaver, kolleger eller din chef, på en måde dig sikrer dig mod skyld, skuffelser og sure miner. 

Siger du ja til at løse en opgave, selvom du hverken har tid eller lyst? Har du alt for travlt på arbejdet, fordi du ikke formår at sige fra over for din chefs urealistiske forventninger? Lader du din kollega afbryde dig, selvom det passer dig dårligt?

Så er denne bog til dig.

Bogen indeholder fem strategier, der på hver deres måde kan hjælpe dig med at blive bedre til at sige nej i forskellige situationer: For det første i de situationer, hvor andre beder dig om noget, du ikke kan, bør eller vil sige ja til. For det andet i de situationer, hvor du vil sige nej til noget andre gør, og hvor du dermed gerne vil bede dem gøre noget andet.

Du får en lang række teknikker og råd til, hvordan du siger nej, klart, klart, tydeligt og uden at ødelægge den professionelle relation. Faktisk vil du opleve, at samarbejdet bliver bedre, fordi du får mere overskud til at sige helhjertet ja. Som en ekstra gevinst vil du opleve, at dine kolleger får større respekt for dig.

Du får bogen for kr. 239,-  inkl. moms. (Forlagets vejledende udsalgspris kr. 269,-)

→ Køb den her

Læs her hvad andre mener om bogen

Forfatteren har fat i nogle væsentlige ting ved at sige nej, og så er er bænkemetoden en glimrende beskrivelse af hvordan man kan sige nej. Øvelserne er ligeledes gode, da de forbereder og indøver et godt nej. Generelt er bogen yderst velskrevet og den kommer godt rundt i krogene. Bibliotekernes lektørudtalelse.