Få en bog, der lærer dig at tackle alle dine opgaver, emails og afbrydelser – uden at arbejde mere

Har du et mylder af vigtige arbejdsopgaver? Skal du kommunikere med en kø af kolleger, kunder og andre kontakter på arbejdet? Må du drive planlagte projekter med den ene hånd, mens du samtidig tackler en strøm af afbrydelser og ad hoc-opgaver med den anden?

10 effektive arbejdsvaner hjælper dig med at holde styr på det hele, bruge tiden klogt og nå mere af det, der er vigtigt for dig, i dit arbejdsliv. Bogen er skrevet til dig, der har et job med mange opgaver og en hverdag med et højt tempo. Uanset om du er leder, medarbejder eller selvstændig, giver bogen dig en ultrakonkret tilgang til personlig effektivitet og planlægning. Bogen indeholder desuden adgang til ekstra videomateriale (10 videoer), der klæder dig på at til at indføre vanerne nemt og hurtigt.

Du får bogen for kr 239,-  inkl. moms. (Vejl. kr. 269,-)

 

Du kan faktisk nå det hele – uden at arbejde mere.

→ Køb bogen her

I tvivl om bogen er noget for dig? Tag en tænkepause og se denne lille video imens.

Læs her hvad andre mener om bogen

Inspirerende bog […] Forfriskende og velskrevet bog om bedre arbejdsvaner, som med lettilgængelige råd og tips baner vejen for at få omsat alle gode intentioner om forandringer af uheldige arbejdsvaner til praktisk virkelighed.” Bibliotekernes lektørudtalelse


Derfor anbefaler jeg gerne Line Ullmanns overskuelige og praktiske håndbog om mere effektive måder at tilrettelægge arbejdet på. Ulla Bechsgaard, Jyllands-posten


Kender du det, at du har knoklet derudaf en hel arbejdsdag, mens bunkerne på bordet i mellemtiden er blevet tilsva­ rende større! Kolleger og informationsload gør det svært at være effektiv, fordi man hele tiden bliver afbrudt. Læg så forandringsprocesser oveni, nedskæringer og et evigt krav om mere produktivitet, argh! Men med denne bog får du ti effektive arbejdsvaner, der giver dig praktiske tips til at klare udfordringerne – og stadig have dig selv i behold. Omtale i Magasinet-psykologi-nr.-2-2018


Jeg har netop læst bogen “10 effektive arbejdsvaner”, som gav mig stof til eftertanke og en masse gode idéer. Jeg opfatter mig selv som meget struktureret og effektiv, og jeg bruger allerede flere af de vaner/metoder, der er nævnt i bogen. Men bogen var alligevel en øjenåbner for mig, især i forhold til det med at lægge planer der faktisk kan lykkes, og ikke kun kigge på alle de opgaver jeg skal gennemføre. […] jeg vil helt klart kunne bruge bogen i min hverdag, både på jobbet, men bestemt også derhjemme. Jeg synes, det er en bog, som mange mennesker med travle jobs kunne have stor glæde af at læse – blandt andet mine egne kollegaer«.
Anmeldelse fra Frydenlunds læserbarometer


Skøn og lækker bog. Let læsning idet den kommer med konkrete forslag til forebedringer.
Lotte Engel, direktør, Freja Ejendomme.


Er glad og tilfreds med bogen som bruges og giver sikkerhed for bedre overblik og bedre prioritering i dagligdagen. Disse enkle hjælpemidler burde være alment kendt i hele vores organisation!

Benny Engelsted Karlsen, Næstformand, 3F Mariager Fjord afdeling


Godt at blive mindet om metoder og tænkning. Super relevant og god bog 😉

Liselotte Samsø, Sektionsleder, Hillerød Kommune


Jeg er mere bevidst om de ting, der kan hjælpe mig i min dagligdag, hvis man bare bruger lidt tid på at implementere det. Så er det win win. Dejligt at læse en “selvhjælpsbog”, der er skrevet i et forståeligt sprog. Den er lige til at gå til.

Ann Catrine Daysh, Service Delivery Management Coordinator, Vestas Wind Systems A/S


Den er SÅ anvendelig og nem at bruge som inspiration og guideline – uden at skulle igennem 17 siders teori først. Lige på og praksisnær. Jeg har haft meget gavn af at bruge møde- og opgavemoduler i mailmenu. Det gjorde jeg ikke før – og fået meget ny inspiration til, hvordan jeg håndterer den stadig voksende mailbunke. Jeg bruger kalender modulet meget mere til at planlægge mine opgaver – ligesom min struktur omkring mails er meget forandret. Det passer ind i mit temperament at få et værktøj, som jeg kan tage i anvendelse med det samme. Det er SÅ god en bog.

Pernille Gaba, Regnskabsfører, Odense Musikskole


Jeg er meget tilfreds med bogen, den er nem og overskuelig at gå til.
Jeanne Davidoff, IT konsulent, Regions Sjælland


Meget tilfreds. Mange gode simplificerede eksempler. Underbygget af illustrationer og videoer.
Martin Lundemann, Direktør, BSL A/S


Godt opslagsværk. Konkrete handlingsforslag. Har haft glæde af 2 minuttersreglen, “tomat”-reglen, gå offline på mail, fokus, få de sværeste opgaver lavet fra dagens start.
Anne Mette Nygaard, Grafiker


Giver gode, konkrete råd til effektiv planlægning, bedre brug af Outlook, prioritering af opgaver. Meget tilfreds.
Malene Ramskov, salg- og marketingchef, Novartis


Jeg har i den grad kunne bruge bogen i mit arbejde, fordi den er så praktisk funderet. I hver kapitel får man helt konkrete råd til, hvordan man kommer i gang, oven i købet med forslag tilpasset forskellige ambitionsniveauer. Dette fokus på praksis og ikke mindst muligheden for at starte bare med 10 minutters indsats har gjort, at jeg blev meget motiveret. Bogen mødte mig så at sige, hvor jeg var i mine vaner, og den har kunnet hjælpe mig et skridt videre i forhold til udfordringer som fx planlægning og fokus. Mange gange har jeg næsten ikke kunnet vente med at prøve et tip af, hvilket jo altid giver en god fornemmelse af, at man nok skal lykkes med en opgave. Jeg kan derfor give bogen mine varmeste anbefalinger.

Jeg har læst en del litteratur om effektivitet og deltaget i kurser og forløb, så nogle af tingene har jeg lært om i forvejen. Dog har jeg meget ofte fået et ekstra lille fif eller en ny måde at gøre noget på undervejs i bogen. En af de ting, jeg generelt har været utrolig glad for, er de mange tips til, hvordan man rent faktisk kan bruge forskellige redskaber – Lines tips til digitale medier har været lige i øjet. Jeg er fx blevet klar over, hvor meget jeg rent faktisk kan gøre i Outlook.

En anden helt konkret ting er bogens forslag til forskellige visuelle planlægningsværktøjer. Dem har jeg haft meget glæde af – det har været befriende at få redskaber til at arbejde – og tænke – på en anden måde. Desuden har jeg været meget glad for kapitlet om fokus med bl.a. en præsentation af pomodoro-teknikken. Som digital pædagog er jeg bevidst om, hvordan evnen til at fokusere konstant udfordres i det moderne digitale samfund, og som Line skriver, er fokus i den grad en muskel, som skal trænes.

Anne Chresteria Neutzsky-Wulff, Klassisk filolog & digital pædagog, Københavns Universitet