Udtalelser:

“Jeg vil gerne sige dig en stor tak for dit gode oplæg sidste tirsdag. Jeg har taget dine mange ting til mig og har fået helt styr på min TO DO liste. Jeg har fået ryddet hele min indbakke og jeg har fået MEGA overskud og overblik. Så Tusind Tusind Tak for et super godt foredrag/ indspark til os som havde hårdt brug for at få styr på vores planlægning”
Niels Henriksen, Formand for 3F Guldborgsund

“Jeg stresser ikke længere, for nu har jeg jo værktøjet til at prioritere… Faktisk tror jeg at første vane er etableret med opgavelisten og prioritering af samme. Inden længe har jeg faktisk så fint overblik over alle mine opgaver, at jeg kan tage hul på næste forandring/ vane…. Så jeg er glad ;-)”

Martin L. Christensen, Projektleder, Teamchef, Danica

“Vi var alle meget tilfredse med kurset, og chefen har rost det stort, i sit ugentlige brev til afdelingen. Personligt fik jeg en masse brugbare værktøjer med hjem – både til brug på job og hjemme. Tak for det!”
Stine Utzen Daugaard, Ingeniør, Miljøsagsbehandler, Vesthimmerlands Kommune

“Mine kollegaer er ligesom jeg meget begejstrede for Kurset Personlig planlægning og for din fremførsel og undervisning Line ♥ Vi videndeler og bliver alle dygtigere og klogere.”
Tine Mandrup, Fælles administrationen, Region Midtjylland

”Line Ullmann er uden sammenligning én af de absolut dygtigste og mest seriøse konsulenter vi samarbejder med her hos MBK A/S. Line arbejder fra start til slut med den største professionalisme og grundighed, lige fra behovsafdækningen til opfølgningen. Line har en unik formidlingsevne der kan målrettes alle typer af kunder og virksomheder. Kursusdag efter kursusdag leverer Line de flotteste evalueringer, altid med fuldkommen tjek på tingene og stort overskud. Det er med fornøjelse vi giver Line vores største og varmeste anbefaling som konsulent.”
Bjørn Brenneke, Administationschef, MBK A/S

“Hej Line, Jeg vil gerne sige tak for et godt kursus hos MBK i fredags (Effektiv arbejdsdag), Jeg måtte skynde mig ud af døren pga min søns fald, så jeg fik ikke givet dig noget feedback. Jeg var meget tilfreds med indholdet og tempoet, og jeg har taget mere end 1 ting til mig og lagt ind i min hverdag allerede. Især Pomodoro metoden virker rigtig godt for mig – det har virkelig været en øjenåbner at 25 min faktisk er en rigtig god tidshorisont for evnen til at fokuserer uden at lave noget andet og ikke liiiiige se om der er kommet en mail eller andet spændende :-). Det virker virkelig godt. Derudover så var dit råd med at have en lang arbejdsliste, men “kun” 3 ting på TO DO listen virkelig god, for nu har jeg oplevelsen af at jeg faktisk når noget, hvilket jo er dejligt og motiverende i sig selv. Og sidst men ikke mindst, så har jeg nu også anerkendt at forstyrrelser er en realitet som jeg skal tage højde for, så jeg er meget mere realistisk i mit tidsestimat af, hvor lang tid ting der. Så alt i alt er jeg super glad for mine værktøjer, så tak for det.”
Maria Lindskov, Procurement Manager, Novo Nordisk A/S

“På kurset Effektiv Planlægning blev både psykiske og strukturelle aspekter i forbindelse med effektivitet vendt, og både overordnede og specifikke værktøjer blev introduceret. Over det to dage lange forløb formåede Line hele vejen igennem at holde vores fokus og holde emnerne nærværende og interessante. Der blev givet tid til at forfølge emner, der vakte ekstra interesse blandt deltagerne og Line var god til at omstrukturere undervisningen derefter.”
Peter Lybye, Projektleder, ATP ejendomme

“Lines oplæg var virkelig brugbart og konkret. At blive bedre til at sige nej er ikke raketvidenskab, men alligevel utroligt svært i praksis, og Line tør give konkrete råd, der kan bruges i hverdagen uden at forfalde til et abstrakt niveau, der er svært at tage i brug.”
Sarah Grøn, Diginist

“Oplægget var interessant, og vi fik grund til at overveje hvorvidt vores arbejdsvaner kunne optimeres i hverdagen. Derudover indeholdt oplægget en praktisk del, som gjorde at vi fik mulighed for, med det samme, at prøve kræfter med nogen af de tillærte redskaber. Dette virkede godt og gjorde straks undervisningen både mere håndgribelige og anvendelige.”
Mads Dal Jørgensen, Fuldmægtig, Moderniseringsstyrelsen

”Jeg har arbejdet sammen med Line de sidste 12 år og hun er god! God til at få tingene fra hånden, god til at udnytte sit høje drive og god til at formidle det hele videre, så andre kan lære det samme. Som underviser er hun nærværende, fagligt velfunderet og ”to the point” – og det kan vores kursusdeltagere lide. Evalueringerne er i top – og det er Lines professionalisme i øvrigt også.”
Janice Dyrlund Høst, Centerchef, Center for Uddannelse, Teknologisk Institut

“Tak for nogle gode og idérige timer med en sympatisk, behagelig og rar person – Line.
Jeg vil rose dig for dine evner til at afvige fra dit planlagte program og i stedet gribe ’vores’ hverdagssituationer, arbejde dem igennem sammen med os og finde forslag til, hvordan vi kommer videre. Du har en god evne til at formidle med indlevelse, så jeg bliver holdt til ilden – det er motiverende. På trods af kun en formiddag med dig, så føler jeg mig ok klædt på til at gå i krig med dine gode tip og kan allerede nu her 14 dage efter mærke, at øvelse gør mester.”
Anne

“Line kørte ikke bare et standardshow, men ydede medlevende rådgivning med gode eksempler, der afspejlede vores problematik. Vi kunne relatere os til dem og kan bruge de gode råd i hverdagen.”

Helle

“Tak for udbytterig workshop og tak for god introduktion og indføring i kunsten at kommunikere professionelt, håndtere dagligdagens udfordringer uden at føle usikkerhed og utilstrækkelighed og skabe misforståelser/konflikter.Workshoppen indeholdt gode og tankevækkende øvelser – og Line havde blik for at gribe aktuelle udfordringer og problemer, konkretisere dem og sætte ord og forslag til løsningsmodeller på. Jeg er gået fra workshoppen med konkrete værktøjer, som jeg nu vil forsøge at benytte i hverdagen.”

Hanne

”Stor ros til Line for det gode koncept. Selv om jeg alligevel ikke kunne deltage i hele dagen, kunne mine kolleger referere indholdet på en meget brugbar måde. Så klart var det!”
Birgitte Ø

 

Udtalelser fra Teknologisk Instituts kurser:

“Line havde en rigtig god og letforståelig måde at kommunikere tingene på. Og så var hun dejligt motiverende. Jeg blev i hvert fald inspireret!”
Betina Grewal, GEA

“Generel god formidling af stoffet med gode praktiske eksempler. God og engageret underviser.”
Per Johansen, SAS Institute

“Jeg roser Underviseren for STORT engagement!”
Børge Frank Koch, University College Syddanmark

“Fantastisk godt kursus, som alle uden tvivl ville have gavn af.”
Morten Bøgeholm, CSC Danmark

“Jeg roser underviseren for engageret og spændende undervisning.”
Laila Christensen, Danmarks Statistik

“underviseren gjorde kurset super spændende og var yderst kompetent, behagelig og nærværende”
Peter Sandberg, Ishøj Kommune