Læring i bogformat

Vil du lære nyt i dit eget tempo? Køb mine mest populære kurser i bogform og få adgang til de ultrakonkrete værktøjer, enkle og effektive råd, samt inspirerende eksempler. Bestil den bog, du har mest brug for i dag, så pakker og sender jeg så hurtigt jeg kan.

Har du et mylder af vigtige arbejdsopgaver? Skal du kommunikere med en kø af kolleger, kunder og andre kontakter på arbejdet? Må du drive planlagte projekter med den ene hånd, mens du samtidig tackler en strøm af afbrydelser og ad hoc-opgaver med den anden?

10 effektive arbejdsvaner hjælper dig med at holde styr på det hele, bruge tiden klogt og nå mere af det, der er vigtigt for dig, i dit arbejdsliv.

Kr. 239,- inkl. moms

Siger du ja til at løse en opgave, selvom du hverken har tid eller lyst? Har du alt for travlt på arbejdet, fordi du ikke formår at sige fra over for din chefs urealistiske forventninger? Lader du din kollega afbryde dig, selvom det passer dig dårligt?

Så er denne bog til dig.

Kr. 239,- inkl. moms

68 RÅD TIL HJEMMEARBEJDET er bogen til dig, der arbejder hjemme – uanset om det er dagligt eller blot et par dage om ugen. Her får du gode råd til at tage hånd om de ting, der ikke virker for dig på hjemmearbejdspladsen, så manglende motivation kan blive til tårnhøjenergi og masser af arbejdsglæde.

Kr. 169,- inkl. moms